Какво предлагаме?

parallax background

Лични събития

Топлият спомен и емоция от последното семейно събитие е значимо за всеки от нас.

Рожденият ден на вашето дете или пък бал, последната годишнина на родителите Ви, най-разкошното сватбено тържество и семейно събитие или просто тематично парти!?

Ние от "Пюр Те Арт" сме насреща. Вие задавате вашия повод, ние го превръщаме в наша мисия.

Умението да комбинираме идеи с професионализъм и креативност, превръщат тези събития в едно неповторимо изживяване и истинска емоция.

parallax background
 

Фирмени събития

Планирате тематично фирмено парти, тийм билдинг, обучения, семинари или пък корпоративна среща и бизнес конференция, а се колебаете пред избор на зала, оборудване, кетъринг. Не се безпокойте, а оставете нещата в наши ръце.

"Пюр Те Арт" може прецизно да се погрижи за организацията до най-малък детайл, като ви осигури и присъствие през цялото време.

Ефективните умения и постоянно усъвършенстване, помага да дадаем най - добрите решения за вашите нужди.

Резултатът е запомнящо се събитие с фантастично качество.

parallax background

Културни събития

Организиране на изложби, съчетано с представяне на автора. Внимателно подбираме културни центрове, походящи и съобразени с вашата визия и замисъл.

Ние можем да подготвим и проведем презентиране на продукт или творчество. Заемаме се с намирането на подходящи място, отговарящо на критериите, покани, кетеринг и управление нa развлекателна част с танцьори, музиканти и артисти.

Предлагаме решения и създаване на концепция за брандинга на събитието.

parallax background
 

Арт събития

Ако искате да бъдете креативни и да създадете нещо със собствени ръце, като развивате творческия си потенциал и въображение, нашите Арт работилници са точно за вас. Деца и възрастни могат да творят на воля в различни направления.

Вие ни задавате темата, а ние ще подготвим всичко необходимо - материали, място и нужната атмосфера. Накрая ще можете да се насладите на изработените от вас неща.

parallax background

Партньорски проекти

За нас доброто партньорство е фундаментално и има водеща роля в случването на всеки проект. Тези, които осъществихме и продължаваме да търсим, градим с професионализъм, доверие и добра комуникация, с намерение да ги превръщаме в успешни и устойчиви.

Организираме семинари и тренинги за личностно развитие със сертифицирани лектори и психолози. Целим се да бъдем иновативни и резултатни в дългосрочен план като синхронизираме всеки един детайл с темата.

Ако възнамерявате да съдадете по-разчупена форма на обучение или просто развиване на нови перспективи, посредством уоркшоп, то ние можем да се погрижим за това. Ще ви намерим зала, привлечем целева група и много внимателно сътворим подходяща атмосфера, за да се превърне в изключително ефективно и зареждащо преживяване за участниците.Свържете се с нас