parallax background

Отзиви

Албена Александрова - създател на марките - “Рошавата гарга”, Галерия за масаж “Рудраакша”, CAFE SOCIETY by AA, SACRAL BODY DESIGN.


В един слънчев следобед, на вкусен обяд и сладки женски приказки, си споделих с Цвети, че ми предстои юбилей.  Колебаех се, дали да го празнувам или да отплавам на далечен круиз в тесен семеен кръг. Цвети с лъчезарната си и заразителна усмивка и с онзи изтънчен блясък в очите ми каза: “Колко пъти човек навършва половин век!? Ти си купонджийка и аз съм сигурна, че ще направим голямо парти!”. И както се казва: “Едвам ме нави!” На другия ден вече стягахме купона, разпределяхме задачите, пишехме списъци, обсъждахме сценария, правихме срещи и пр. необходими дейности, за които аз се доверих изцяло на нейната агенция и на професионалния й нюх към всичко, което правеше.  И, разбира се, че  се получи едно невероятно събитие с перфектна организация, в изискан стил,  с изключителен синхрон между всички звена и хора, от които зависеше това да се случи.  Всичко оставих в нейни ръце! Благодарна съм й за вниманието към дейтала във всяко едно отношение по време на самото събитие! По това личи високия клас професионализъм. Благодаря ти, невероятна Цвети! Знаех, че ще направиш  с префинен маниер всяко парченце от сложния ми пъзел и така, ще сглобим една истинска съвършена форма. Формата - да бъдеш щастлив по време на своето единствено по рода си събитие!

Приват Консулт ЕООД


Тази година решихме да организираме по - разчупено коледно парти! Затова се доверихме на “Пюр Те Арт”! Подходът на организатора  улови нашата нужда да избягаме от стандартното фирмено парти. Обстановката, която бяха подбрали, музиката, всичко беше изпипано до най - малък детайл в духа на темата! Определено разбрахме, че в бъдеще ще изберем професионалистите от “Пюр Те Арт”, които да ни помагат в организирането на фирмените ни събития. Екипът ни се наслади на подбрани напитки и вкусна храна, а изненадите... прекрасни! Благодарим ти, Цвети!


Свържете се с нас