parallax background

Нежност и сила на характера – ключ за успех

ноември 1, 2019

Ива Христова – творец на щастие

 Ива Христова е красивата основателка на бранд за авторски гривни от естествени камъни – AmalaJewelry. След единадесет години в САЩ, любовта я връща отново в България и за момент не съжалява за направения избор. Безкрайно много обича и е благодарна на съпруга си, а от близо три месеца се радват на първороден син. Това което веднага те пленява в Ива е нейната усмивка и грациозност. Изпада буквално в паника и безпокойство, когато е нужно да се изяви публично. Но идва един прекрасен момент, когато се изправя лице в лице с този си страх и печели конкурса „Мис България” в САЩ. И има защо….
октомври 1, 2019

Милена Павлова: Логопедията – моя сбъдната мечта

Милена Павлова е една нежна дама, зад чийто финес стои изключително отговорна и дисциплинирана същност. Харесва работата си като експерт в държавна агенция, а от скоро е дипломиран логопед и обожава децата. Вярва, че това е пътят по който иска да върви занапред, да има възможността да допринася за прогреса и развитието им! Първата ни среща, нямаше нищо общо с това ѝ амплоа, беше свързана с едно от нейните хобита.
септември 10, 2019

Д-р Веселина Бельова – естет и творец в дерматологията

Д-р Веселина Бельова е една очарователна млада Дама, колкото крехка, толкова можеща. Чаровната ѝ усмивка и русите къдрици приковават вниманието ти веднага, но това далеч не е единственото, което можем да кажем за нея. Тя умело разпределя ежедневието си между "Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда", където специализира дерматология и венерология, и клиника за естетична медицина.
септември 2, 2019

Ромина Тасевска – една градска дама, с пленителна усмивка и сбъднати мечти

Минали са около 15 години, откакто се срещнахме за първи път с Ромина. Тогава тя все още беше едно младо момиче, тийнейджър, но с категоричната заявка, че ще се превърне в една прелестна Дама. И признанието за това не закъснява, когато на крехките си 22 години, печели титлата Мис България. Години по-късно животът и поема в друга посока, въпреки че никога не загърбва модата изцяло.


Свържете се с нас