parallax background

Градски вдъхновения и още нещо...

юли 1, 2019

Здравей, Юли….

Юли е месец на свобода. Юли е романтика и сбъдната лятна мечта. На пясъка топъл седиш и съзерцаваш дълбокото-синьо море. А в него, като малки диаманти, блещукат слънчевите лъчи и небето кротко блести. Чайките летят, птички пеят и вълните кроят дантелени пелени на брега. Юли е рошава коса, летни лунички по лице, непокрито с грим и пясък по кожа с топъл загар..
май 16, 2019

Едно различно събитие с Румяна Михайлова – за семейството и мястото ни в него

Ние от „Пюр Те Арт” се стремим да съсредоточаваме усилията си в качествени и характерни проекти. А тези партньорства, които сме осъществили и са се превърнали в успешни и устойчиви, продължаваме да надграждаме. Точно като такова можем да определим и нашето с Румяна Михайлова - сертифициран  ментор по Хюман Дизай.
март 18, 2019

Един ден с Цвети от Pure Te Art – пространство за съорганизиране на събития, креативност и щипка любов

Ежедневието на почти всеки човек е изключително забързано. Често не ни остава лично време, камо ли пък вpeме сами да огранизираме честването на някой важен за нас празник. Ето защо ние от „Лицата на града“ решихме, че ще е полезно да Ви запознаем с нашата приятелка Цвети Терзийска от “Pure Te Art”. Тя е ивент мениджър и създател на красиви пространства за хора с въображение и вкус.


Свържете се с нас